Veel gestelde vragen

FAQ

Ja, je kan gebruik van je eigen foto, ontwerp en logo. Je kunt ook kiezen uit een selectie van voorgedrukte designs of de service vragen om een custom ontwerp te maken.

Er zijn verschillende materialen die gebruikt worden voor het bedrukken van hoodies, afhankelijk van de voorkeuren van de klant en de specifieke eisen van het ontwerp. Veelvoorkomende materialen zijn inkt, flexfolie, flocking en transferpapier.

Wij leveren alle producten binnen 4-6 dagen.

  • Creditcard: het afboeken van jouw kaart wordt automatisch door onze financiële dienstverlener ADYEN uitgevoerd. Bij betreffende verificatie van je gegevens kan direct met het bewerken van je bestelling worden begonnen.
  • PayPal: Met de geheel kostenloze online betaal-service van PayPal betaal je snel en eenvoudig. Bij PayPal geef je namelijk alleen bij de eerste registratie je bankgegevens door, en daarna betaal je simpelweg met een muis-klik. Je bankgegevens of creditcard informatie worden daarbij niet aan ons verstrekt. Als je met PayPal betaalt, kunnen we meteen met de productie van je bestelling beginnen. Meer informatie over PayPal vind je onder www.paypal.com.
  • SEPA incasso: je geeft ons eenmalig de machtiging om het te betalen bedrag van je rekening af te boeken. Daardoor kunnen we direct met het bewerken van je bestelling beginnen. De SEPA-incasso wordt uitgevoerd door onze provider ADYEN B.V., Simon Carmiggeltstraat 6-50, NL-1011 DJ Amsterdam.
  • iDEAL: iDEAL functioneert net zo eenvoudig als overmaken per telebankieren. Tijdens de betaalprocedure wordt je doorverbonden met de website van iDEAL. Hier kies je in het drop-down-menu jouw bank uit en dan wordt je weer doorverbonden met de voor jou vertrouwde interface van jouw bank. Als je de betaalprocedure op de website van de aanbieder volledig hebt afgesloten, krijg je een bestelbevestiging per e-mail en we beginnen met het bewerken van jouw bestelling.

Eerlijke teruggaveregels

Ieder artikel dat je bij Spreadshirt of in een partnershop van Spreadshirt bestelt, wordt met de hand voor jou bedrukt (‘Print-on-Demand’). Daarmee onderscheiden we ons van de gebruikelijke webshops. Geruilde producten kunnen we niet gewoon terug leggen en opnieuw verkopen. Toch willen we dat je met je bestelling helemaal tevreden bent. Je kunt daarom vertrouwen op onze eerlijke teruggaveregels.

binnen 30 dagen ruilen

Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Als Print-on-Demand-aanbieder bieden we je de volgende teruggavemogelijkheden:

  • omruilen tegen nieuwe waren
  • omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling

Het terugbetalen van de aankoopprijs is mogelijk als je het bestelde product niet zelf hebt ontworpen.

Teruggeven is heel eenvoudig

Open je verzendbevestiging of je Spreadshirt-account

Klik op ‘Retourneren’

Selecteer een reden voor het teruggeven en kies een teruggave-optie

Als je iets teruggeeft, wordt dit normaal gesproken binnen 7 werkdagen afgehandeld.

Wie betaalt de kosten voor het retourneren?

Vanaf een bestelwaarde ter hoogte van € 40,- betaalt Spreadshirt de retourkosten. Neem altijd eerst contact op met ons service team voordat je iets terugstuurt. Vaak vinden we een oplossing die onnodig heen en weer verzenden van pakketten voorkomt. Ten gunste van jouw tijd en het milieu!

Wat gebeurt er met retourzendingen?

Ieder artikel dat je bij ons bestelt, is een unicaat. Dat betekent niet dat we geretourneerde artikelen gewoon weggooien.

  • Donatie: Al sinds 2011 doneert de Spread Group wereldwijd nieuwe artikelen die naar ons zijn teruggestuurd aan liefdadigheid, bv. aan verenigingen of gezinnen in nood.
  • Recycling en verdere verwerking: Wat we om wettelijke redenen niet mogen doneren (o.a. persoonlijke designs of bedrijflogo’s), geven we aan een recyclingbedrijf. Zo krijgen ook deze artikelen een tweede leven, bv. als beschermende isolatiestof.

Wettelijke opmerking

Onze tevredenheidsgarantie bestaat naast je wettelijke rechten, inclusief herroepingsrecht en garantieclaims. Alle informatie hierover vind je ook in onze Algemene voorwaarden.

Adresgegevens
Shirtontwerpen.com
Professor J.H. Bavincklaan 4
1183 AT Amstelveen Nederland

Algemene contact gegevens
e-mailadres: support@withbestregards.com.

Contactformulier